Openstaande vacatures

Ben jij onze nieuwe collega die graag meehelpt ons advocatenkantoor verder te laten groeien? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Voor ons kantoor Janssens Den Boef Advocaten in Houten zijn wij door onder andere het vertrek van een collega op zoek naar:

Advocaat-medewerker
Arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bouwrecht voor 40 uur per week

Wat ga je doen
In deze brede functie, binnen een ondernemend en divers advocatenkantoor, denk je actief mee en ben je ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bouwrecht.

Wie je bent
Wij zoeken een advocaat medewerker met een afgeronde opleiding Nederlands recht. Je hebt 3 of meer jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bouwrecht. Mocht je geen ervaring hebben in alle drie de richtingen, nodigen we je ook uit te reageren. Daarnaast ben je flexibel, klantgericht en maatschappelijk betrokken.

In welk team kom je terecht
Je gaat werken in een informeel, divers en ambitieus team bestaande uit 2 secretaresses, 1 juridisch medewerkster, 1 medewerker financiën en 3 advocaten gespecialiseerd in letselschade, arbeidsrecht en bouwrecht.

Dit bieden we je

- Een jaarcontract met een salaris dat goed bij je past. Daarvoor houden we natuurlijk rekening met onder andere jouw werkervaring, vaardigheden en opleiding

- Zijn we na een jaar nog steeds een goede match? Dan word je jaarcontract omgezet in een vastdienstverband.

- Partnerambitie zeker bespreekbaar, geen must.

- Zelfstandigheid en flexibiliteit als het thuisfront net iets meer van je vraagt.

- Hybride werken is mogelijk. Dit doe je in overleg met je collega’s waarbij de werkzaamheden leidend zijn.

- Een eigen werkplek centraal in Nederland, 800 meter lopen vanaf Houten centraal naar kantoor (8 minuten met de trein vanaf Utrecht Centraal).

- Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 0,30 cent per km. OV volledig vergoed.

- Laptop en telefoon.

- Mogelijkheid tot het volgen van een specialisatieopleiding (Grotius)

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je CV met korte motivatie naar janssens@jdb-advocaten.nl t.a.v. Jan Willem Janssens.

Wil je meer weten over de functie? Bel of mail met Jan Willem Janssens via 030-7601000 /janssens@jdb-advocaten.nl

Verwachten wij dat we een goede match zijn, dan nodigen we je uit voor een gesprek.