Advocaat medewerker

Word jij onze toevoegde waarde? Bij Janssens Den Boef Advocaten heb je de controle over je eigen dossiers, terwijl je ondersteund wordt door een hecht team. Ontdek een informele werkomgeving waarin jouw groei centraal staat. Of je nu ervaren bent of een nieuwe uitdaging zoekt, wij bieden een breed scala aan kansen. Lees snel verder en vind jouw plek bij ons!

Dit ga je doen:

Als advocaat-medewerker bij Janssens Den Boef Advocaten ben je verantwoordelijk voor je eigen dossiers. Jouw naam staat erop en je mag zelf beslissen hoe je het dossier te lijf gaat. Een eventuele hulplijn is nooit ver weg in ons kleine en gezellige kantoor. Het voordeel van ons kantoorformaat is dat je een breed scala aan zaken behandelt en meer gevarieerde en uitdagende praktijkervaring opdoet. Je komt direct in contact met cliënten. Dat verhoogt je zichtbaarheid in de gemeenschap en helpt je bij het opbouwen van een professioneel netwerk.

Werken bij Janssens Den Boef Advocaten:

Welkom in ons, relatief, kleine kantoor. Hierdoor is er voor hiërarchie en formeel met elkaar omgaan geen plaats meer. Wel voor jou! Je wordt onderdeel van ons informele en ambitieuze team. Daar ga je samenwerken met 2 secretaresses, 1 juridisch medewerkster, 1 medewerker financiën en 3 advocaten gespecialiseerd in letselschade, arbeidsrecht en bouwrecht. Wij vieren alles wat los en vast zit en hebben ook oog voor jouw werk-privébalans. Pas als die goed is kun jij succesvol zijn. Wij zijn menselijk en daar zijn wij trots op.

Van jou:

Je wilt je graag blijven ontwikkelen en je vindt het leuk om binnen een ondernemend en divers advocatenkantoor actief mee te denken. Uit jouw sollicitatie blijkt dat je in het bezit bent van:

  • een afgeronde opleiding Nederlands recht.
  • 3 of meer jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht of ondernemingsrecht.
  • het vermogen om in begrijpelijke taal voor cliënten, te vertellen wat er speelt.

Mis je alleen ervaring in arbeidsrecht of ondernemingsrecht en zit de rest wel in jouw bagage? Ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Voor jou:

Nu zijn wij aan de beurt om te laten zien wat we jou kunnen en willen bieden. We beginnen met een:

  • salaris tussen € 4.000,- en € 10.000,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • betrokken en menselijke werkomgeving.
  • baan waarin je een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor je eigen dossiers krijgt.
  • Eigen kantoorplek waarbij hybride werken in overleg met collega’s mogelijk is.
  • jaarcontract. Zijn we na een jaar nog steeds een goede match? Dan zetten we jouw jaarcontract om in een vast dienstverband.

Vanuit Utrecht Centraal ben je met 8 minuten in Houten. Ons kantoor ligt op 800 meter lopen van het treinstation in Houten. OV kosten vergoeden we volledig. De reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer is 0,31 cent per km.

Partnerambitie is zeker bespreekbaar, geen must. En natuurlijk krijg je alle kans om opleidingen (Grotius) te volgen.

Pak het moment:

Solliciteer en word onderdeel van ons netwerk van succesvolle experts en leuke cliënten door heel Nederland.

Stuur je CV met korte motivatie naar janssens@jdb-advocaten.nl t.a.v. Jan Willem Janssens.

Wil je meer weten over de functie? Bel of mail met Jan Willem Janssens via 030-7601000 /janssens@jdb-advocaten.nlWij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als onderdeel van ons team!