Openstaande vacatures

Wij hebben de volgende vacatures:

-  financieel administratief medewerker

- advocaat (letselschade met eventueel een ander specialisme)

Interesse? Lees dan verder! Mogelijk zoeken we jou.

Financieel administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker zorg jij voor onze debiteuren -en crediteurenadministratie. Jij factureert, jij beheert de debiteuren, jij doet de BTW-aangifte, jij doet de betalingen en je vordert buitengerechtelijke kosten. Ook verwerk je de administratie in Twinfield en Advocaat Centraal. Verder maak je alles klaar voor de jaarrekening, zorg je voor bewaking van overeenkomsten, verzekeringen en je voert de personeelsadministratie. Je bent vraagbaak voor de advocaten en secretaresses op het gebied van de administratie en financiën.

Wij zoeken op korte termijn iemand voor 16 tot 20 uur per week, het liefst verdeeld over meerdere dagen in de week. Als je Twinfield kent, is dat een pré. Je kunt al meteen aan de slag.

Je werkt zelfstandig en je krijgt van ons een goed salaris en een pensioenregeling.

Advocaat

Heb je meer dan drie jaar werkervaring en ben je op zoek naar een ander kantoor? Dan is Janssens Den Boef misschien wel je nieuwe werkgever.

Wij zoeken een advocaat medewerker, het liefst met ervaring op het gebied van letselschade. Het zou ook mooi zijn als je iets meer weet van arbeidsrecht, huurrecht of een ander specialisme. Je werkt zelfstandig en bent bereid mee te helpen aan de uitbreiding van kantoor. Investeren in persoonlijke ontwikkeling vinden we ook belangrijk. Daarom geven we je graag de mogelijkheid in de toekomst een specialisatie opleiding te volgen.

Contact

Wekken we je interesse met één van deze vacatures? Stuur dan je CV naar Jan Willem Janssens via janssens@jdb-advocaten. Voor meer informatie kun je hem ook bellen op 030 760 1000.

We zien uit naar een kennismaking met jou!