Openstaande vacatures

Wij hebben de volgende vacatures:

-  secretaresse

- advocaat (letselschade met eventueel een ander specialisme)

Interesse? Lees dan verder! Mogelijk zoeken we jou.

Secretaresse

Als secretaresse vorm je samen met de advocaat een team. Je werkt dictaten uit, verstuurt brieven, zorgt voor agendabeheer, bewaakt de termijnen, telefoneert en houdt alles in de gaten. Je werkt zelfstandig en bent ons visitekaartje.

Wij zoeken per direct iemand voor 24 – 32 uur per week, die met name de letselschade praktijk en arbeidsrecht praktijk ondersteunt.

Ervaring is een pré. In ieder geval heb je een diploma op tenminste MBO 4 niveau, het liefst op juridisch secretarieel gebied. Ook is het belangrijk dat je goed bent in de Nederlandse taal.

Je komt in een klein enthousiast team, waarbij iedereen het goed met elkaar kan vinden en op elkaar betrokken is. Janssens Den Boef biedt naast zelfstandigheid, een goed salaris en een pensioenregeling.

Advocaat

Heb je meer dan drie jaar werkervaring en ben je op zoek naar een ander kantoor? Dan is Janssens Den Boef misschien wel je nieuwe werkgever.

Wij zoeken een advocaat medewerker, het liefst met ervaring op het gebied van letselschade. Het zou ook mooi zijn als je iets meer weet van arbeidsrecht, huurrecht of een ander specialisme. Je werkt zelfstandig en bent bereid mee te helpen aan de uitbreiding van kantoor. Investeren in persoonlijke ontwikkeling vinden we ook belangrijk. Daarom geven we je graag de mogelijkheid in de toekomst een specialisatie opleiding te volgen.

Contact

Wekken we je interesse met één van deze vacatures? Stuur dan je CV naar Jan Willem Janssens via janssens@jdb-advocaten. Voor meer informatie kun je hem ook bellen op 030 760 1000.

We zien uit naar een kennismaking met jou!